CONOPIDĂ LA CUPTOR CU SMÂNTÂNĂ ELDA ȘI BRÂNZĂ ELDA
Ingrediente:
conopidă congelată 600 g
200 gr. smântână ELDA (35 % grăsime)
50 gr. unt
100 gr. brânză telemea maturată de vacă ELDA sau brânză telemea maturată de capră ELDA
sare, piper
Preparare:
1. Încinge cuptorul la 180 C sau treapta medie la un aragaz obișnuit. Unge un vas termorezistent cu unt.
2. Fierbe conopida congelată în apă cu sare și rupe-o în buchețele pe care le distribui în strat egal în vas. Adaugă și piper.
3. Toarnă smântâna ELDA peste conopidă si apoi acoperă totul cu brânză telemea maturată de vacă ELDA, rasă (sau brânză telemea maturată de capră ELDA).
4. Introdu vasul cu conopidă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Poftă bună, poftă de #gustdobrogean de la ELDA!
COPYRIGHT©2021 ELDA LACTATE