img
Header Sidebar Info

AVENTURA AMBALĂRII SMÂNTÂNII ELDA

Smântâna ELDA își continuă aventura până ajunge pe masa ta.

🛡 Aventura ambalării smântânii ELDA

După aventura răcirii și însămânțării cu culturile lactice magice timp de o noapte întreagă, urmează ca smântâna ELDA să își primească ,,hăinuța” de gală a ambalajului.

Stăpâna eprubetelor 🧪🧪 de la ELDA, Chiubra nu o lasă să lenevească și dis-de-dimineață o ia în primire și o predă spiridușului Sorin. 🧙 Acesta are o mașinărie specială care învârte repede sprintenele pahare, cântărește pentru fiecare exact câtă smântână trebuie, le așează capace de aluminiu dezinfectate în prealabil cu lumina UV și le sigilează numaidecât.

Vioaia mașinărie se descurcă singură de minune cu toți acești pași, fără ca spiridușul să intervină. 😁 În acest fel condițiile de igienă sunt cele mai bune.

Totul se petrece în câteva secunde și trebuie să ai simțuri ascuțite și să te miști și tu foarte repede pentru a stăpâni mașinăria ce livrează la foc automat. Însă Sorin, ca un spiriduș ce se află, se descurcă exemplar să o regleze, ba chiar mai strecoară și câte o glumă de descrețit frunțile camarazilor din poveste. 😂

La sfârșit, sutele de pahare cu smântână ajung pe mâna Nicoletei, zâna ambalajelor, care scrie data până când smântâna te poate bucura cu gustul ei delicios.

Și uite așa, strașnica aventură se încheie în depozitul frigorific ❄️unde fiecare pahar cu smântână ELDA așteaptă cu nerăbdare să plece spre magazine și, mai departe, spre tine, ca să îți aducă aminte de smântâna bunicii.