img
Header Sidebar Info

BENEFICIILE CHEFIRULUI ELDA

Iți scriam într-o postare trecută că poți consuma chefir ELDA 🍶 în fiecare zi, fiind un produs lactat care merită să nu îl ocolești la raft, chiar dacă ești mai puțin familiarizat cu gustul lui acrișor, un pic carbogazos, cu o consistență mai diluată decât a unui iaurt.

Experimentează-i gustul dobrogean din lapte de la văcuțele nestresate ce pasc pe pășunile din Dobrogea și află-i beneficiile:

✅ Nivel de toleranţă la lactoză crescut

Bacteriile ,,prietenoase” din chefirul ELDA pot să descompună lactoza din stomac, făcând-o mult mai uşor de digerat pentru cei cu intoleranţă la lactoză. De asemenea, este un bun ajutor și persoanelor care suferă de alergii și astm.

✅ Sistem imunitar puternic și sistem digestiv sănătos
Probioticele din chefirul ELDA ajută la îmbunătățirea digestiei, păstrează echilibrul de bacterii ,,prietenoase” în stomac și previne infecțiile. Probioticul Lactobacillus kefiri este unic pentru kefir și poate inhiba creșterea diferitelor bacterii dăunătoare, inclusiv Salmonella, Helicobacter pylori și E. coli.

Tot aceste probiotice mențin sănătatea intestinului, acesta fiind și locul unde se află 70-80% din celulele care alcătuiesc sistemul imunitar. De asemenea, combat efectele negative ale tratamentelor cu antibiotice asupra florei intestinale.

✅ Sistem osos sănătos
Chefirul ELDA este o sursă bogată de calciu contribuind la sănătatea sistemului osos și minimizând riscul de osteoporoză. Este și o sursă excelentă de vitamina K2 care joacă un rol central în metabolismul calciului, riscul de fracturi fiind redus.

✅ Greutate normală
Chefirul ELDA este o sursă importantă de proteine, iar acest lucru contribuie la menținerea senzației de sațietate și la reducerea poftei de mâncare pe tot parcursul zilei. Norocul celor la dietă!

✅ Piele sănătoasă
Chefirul ELDA conține alfa hidroxi acizi (AHA) care ajută la menținerea sănătății pielii și atenuează efectele adverse ale unor afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, acnee, erupții cutanate și psoriazis.

✅ Glicemie stabilizată
În cadrul studiilor realizate s-au comparat iaurtul și chefirul din punct de vedere al efectului util pentru glicemia persoanelor diagnosticate cu diabet. Participanții care au băut chefir au avut un nivel mult mai redus al zahărului din sânge față de cei care au consumat iaurt. Așadar, chefirul ELDA poate fi consumat de diabetici.

✅ Combustibil pentru hormonul fericirii
Chefirul ELDA conține triptofan, iar acest aminoacid ajută la creșterea nivelului de serotonină din creier. Când ești la dietă și ciocolata lipsește din lista ta, un pahar generos de chefir îți aduce buna dispoziție.

Cu drag de #gustdobrogean,

ELDA măiastra laptelui dobrogean