SALATĂ DE FASOLE GALBENĂ CU IAURT GRAS ELDA
O idee de gustare rapidă și răcoroasă!
Ingrediente:
500 gr fasole galbenă
250 gr iaurt gras ELDA
o linguriță suc de lămâie
2-3 căței de usturoi
o lingură de ulei de măsline
pătrunjel
sare și piper, după gust
Preparare:
1. Spală fasolea și taie-i codițele.
2. Fierbe fasolea în apă cu un praf de sare până devine fragedă, dar fermă.
3. Scurge fasolea de apa în care a fiert și las-o să se răcească. Sau poți folosi cuburi de gheață să o răcești. Pentru cei ultrarapizi: pașii 1, 2 și 3 nu există dacă aveți fasole verde la borcan sau conservă.
4. După ce s-a răcit, amestecă fasolea cu iaurt gras ELDA, sare și piper după gust, ulei de măsline, suc de lămâie, pătrunjel și usturoiul trecut prin presă.
Salata de fasole verde cu iaurt gras ELDA este excelentă pe felii de pâine de casă.
Poftă bună, poftă de #gustdobrogean de la ELDA!
COPYRIGHT©2021 ELDA LACTATE