PRĂJITURĂ DE MĂLAI CU IAURT GRAS ELDA
Altă idee de rețetă rapidă de vară când nu ai chef să stai în bucătărie cu orele!
Am revenit la tanti Florica din Sarichioi, cea care ne învățase gustul prăjiturii dobrogene ghismana.
De data asta, ne-a ospătat cu o prăjitură rapidă, simplă și cu gustul copilăriei când bunica punea rapid de ceva dulce prin bucătărie cât timp noi băteam mingea și coclaurii. Ehe, ce vremuri!
Din mâinile măiestrite ale prietenului nostru Onut Clenciu de la Taste-it Events & Catering a ieșit aceeași bunătate, preparată cu iaurtul gras ELDA.
Același #gustdobrogean.











1. Bate ingredientele cu mixerul în ordinea de mai sus (cu excepția stafidelor).
2. Preîncălzește cuptorul la 160 grade. Într-o tavă înaltă de cuptor pune hârtie de copt si cele 100 gr de stafide. Răstoarnă compoziția în tavă și introdu la cuptor pentru 50 de minute.
3.Când este gata, așteaptă să se răcească un pic și pudrează cu zahăr. Servește cu fructe de pădure. Un deliciu, parol!
Poftă bună, poftă de #gustdobrogean de la ELDA!
P. S. Iaurtul gras ELDA este la raft în:






COPYRIGHT©2021 ELDA LACTATE
